VARIOUS – 12 Inches X 12 Songs Techno Pop



Plokštelės būklė: SEALED
Viršelio būklė: SEALED
Ypatybė: 2 LP'S, Compilation, Gatefold, 180g, Clear LP
Leidimo Nr.: LV2311
Šalis: SPAIN
Metai: 2018


Produkto kodas: LPNE37 Kategorijos: , ,
A1 Soft Cell– Tainted Love (Where Did Our Love Go 12” Long Version)
A2 Tears For Fears– Change (Extended Version)
A3 The Human League– Love Action
B1 Heaven 17– Penthouse And Pavement
B2 Orchestral Manoeuvres In The Dark– Locomotion (Extended Mix)
B3 China Crisis– Working With Fire And Steel
C1 Peter Schilling– Terra Titanic
C2 Rheingold– Dreiklangsdimensionenh
C3 New Order– Bizarre Love Triangle (Extended Dance mix)
D1 Russ Ballard– Voices
D2 The B-52’s– Party Out Of Bounds Mix
D3 Sigue Sigue Sputnik– Love Missile F1-11 (Ultraviolence Mix)


Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “VARIOUS – 12 Inches X 12 Songs Techno Pop”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *