Jei Jūs tai skaitote, vadinasi vienaip ar kitaip  suradote Mus.

Šio puslapio įdėją padiktavo Mūsų hobis ir gyvenimo aistra – Muzika ir viskas kas susiję su jos atkūrimu ir klausymu.

Ne, aš ne muzikantas , aš tik… klausytojas. Bet ir melomanui kyla daug klausimų. Pirmiausia, kokį formatą pasirinkti. Juk dabar galima gauti tiek daug visko Internete ir nemokamai. O jei dar prisiminti kiek buvo gimusių ir “tragiškai” mirusių muzikos įrašų formatų…

Todėl svarstau:

      – Ar tikrai verta prasidėti su vinilinėmis plokštelėmis ?

      – Gal vinilas tik mados reikalas… Galbūt, bet ar tikrai vien tik mada ?

      – O, gal norite paklausyti ir nuspresti patys ?

Manau jau galime šiek tiek patarti, padėti atsakyti į rūpimus klausimus. Todėl bandysime pažvelgti į analoginio garso pasaulį mylinčiomis, bet ne fanatiškai, akimis. Ir jei yra tokių kaip mes arba kurie dar svarsto,  tada prašome arčiau… Sekite Vinilo Namų blogą.

 

Arūnas B.

2 thoughts on “Pirmasis tinklalapio įrašas!

  1. Puiki komanda. Komunikacija fantastiska. Prekiu aprasymai atitinka tikrove. Pristatymas savalaikis. Iskilus problemai ieskomas abipusiai tinkamas jos sprendimo budas. Rekomenduoju. Nepasigailesit. Aciu.

  2. Eilini karta esu maloniai nustebintas sio kolektyvo darbu. Pateikiau ateiciai pageidaujamu LP sarasiuka, kurio siuo metu nera parduotuveje. Tai neitiketinai greit buvo atrasta keletas mane dominanciu LP ir operatyviai issiusta. Su tokiu profesionaliu ir rimtu paslaugos teikimu dar neteko susidurti. Dar syki Aciu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *